"Fjället" here i come!

Har precis kommit hem från jobbet. Nu kommer mormor också som ska hämta mig och så ska vi upp på fjället och mysa lie på hennes altan´, som dessutom har väldens finaste utsikt!


bild: från mormors kamera


2011-07-31

Har precis käkat upp min bakade potatis med hemmagjord tonfiskröra, gottgott! Nu ska jag sola en stund till och sen måste jag cykla iväg till jobbet! Hade :)

Oh my..

Jag cyklade HELA vägen från jobbet, upp för ALLA backar utan att stanna en enda gång! det trodde jag aldrig att jag skulle klara.. Nu har jag iaf tatt en välbehövlig dusch och tänkte nu göra mig en kopp te eller nått och kanske hyra en film :) Ha en fin lördags kväll!

bild: mormors kamera

Vart f*n tog solen vägen??

Har legat och solat sen halv tolv ute på gräsmattan och plötsligt känner jag några regndroppar, så kollar jag upp på himlen och ser världens svartaste moln!? Det var ju precis klarblåhimmel?? Hatar att vädret växlar så fort här uppe!!!


Just nu..

..Ligger jag ute på gräsmattan och käkar frukost! Tänkte ligga här ungefär hela förmiddan ;)


Present från Finland!

Pappa och william var i Finland förra veckan och jag bad dom köpa med lite saker till mig som jag kunde få när jag kom hem till sverige, men mormor var så snäll och tog med lite när hon ändå var i sverige!


Fick en Muumi och en Smurf dricka (Har älskat dom sen jag var liten, haha!) och en tupla och amerikanske liner, som förövrigt är mina absoluta favoritgodisar!!


Rejält träningspass!

Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen, slog rekord i backen idag! hahaha, tog 40 min från jobbet, cyklade nästan heeela vägen upp för backarna, och när jag ändå var igång körde jag på med några hundra situps när jag kom hem, gött med lite träning ;) Nu sitter jag här framför datan, nyduschad och fräsh med ett glas iste! Mormor har föressten kommit tillbaka till norge så hon har hämtat kajsa, men lämnade kvar ludde här :) Vi tog en mysig lunch ute på altanen innan jag började jobba, rääääkor och creme fraice.. yuumm..





Soool!

Har legat ute på gräsmattan ett tag och fått lite färg, inte mycket, men det är ju iallfall något ;) Hoppas det blir sol imorgon med så jag kan ligga och sola innan jag börjar jobba kl fyra :) Ikväll händer väl inte så mycket.. Ska nog göra mig lite tzatziki och hyra en film på headweb och sedan lägga mig, haha, finns inte så mycket mer och göra här faktiskt ;)


Morning-walk!

Gick nyss en promenad med kajsa och ludde, så gulligt att båda går med!
det känns som att det blir väldigt mycket kajsa och ludde i bloggen, men det är ju bara dom som är här och det är bara det som händer, haha! så ni får stå ut.. ;)


Sweet dreams

Har precis kollat klart på filmen! Det fick bli "The tourist" och den var faktiskt helt okej tycker jag :) Nu ska jag gå ut en snabbis med hunden och sen ska jag nog lägga mig i sängen och somna till nån film på iphonen.. Är ledig imorgon men det kan hända att jag ska jobba ändå för frågade idag om jag kunde jobba extra imorgon och om jag behövdes skulle det bara ringa, märker väl imorrn om dom ringer eller ej ;)

Sov så gott!


Dags för mys!

Det blev en lång dag idag, skulle egentligen slutat halv 3 men behövdes i kassan på bageriet i parken så jobbade över till kvart i sex! extrapengar ;).. Nu är jag hemma och har precis gått en promenad med kajsa och nu tänkte jag sätta på en film och göra mig en latte! Mycket mysigt :)


skönt med lite sol! även fast det bara är kvällsolen då..


Gratis film ;) !

Har precis kollat klart på en film, "Easy A" hette den. Tänkte tipsa er om den hemsidan jag kolla filmen på. Den heter Headweb och där kan just nu få en kampanjkod som gäller till 1 augusti. Så passa på att kolla ett par filmer nu, det ska jag göra iallafall :) Filmen var förövrigt skitrolig, rekomenderar den om du gillar komedier och highschool filmer ;)





man's best friend..


Proppmätt!

Är just nu så mätt att jag snart spricker!! Gjorde en pizza förut med massa gott på, bla. salami, champinjoner, oliver, fetaost och tomat. Nu ska jag gå ut en sväng med kajsa i det dåliga vädret.. det blir bara en kort promenad känner jag.. puss så länge!


Godnatt allesammans!

Nu är det dags för bingen.. Ska upp och jobba tidigt imorgon.. Längtar verkligen hem nu när mormor åkt till sverige och jag är heeeelt ensam igen.. Nej helt ensam är jag faktiskt inte för mormor lämnade kvar Kajsa(hennes hund) och Ludde(Katten) här hos mig, så lite sällskap har jag faktiskt :) även fast de inte är så pratglada då så är det ju iallafall något ;)



Ledig!

Hej hej! Var ledig idag så åkte upp till fjället igår direkt efter jobbet, därför har det inte blivit någon uppdatering.. Har vart på fjället hela dagen idag och kom hem vid 7 ungefär och käka lite och så med mormor som åker hem till sverige några dagar nu.. Vill också hem till sverige!! Bara två veckor kvar.. Det går snabbt, hoppas jag! Nu ska jag sätta mig vid tv:n och kolla på en film som börjar nu, ska bara köra mig en kopp te först ;)

Ha en fin kväll! :)


Jag och söta mormor på fjället tidigare idag!

Ice tea

Tänkte bara tipsa om ett jättegott is te som finns i flera smaker, fick dom av pappa när han var här förra veckan, har inte hunnit smaka på alla än, men de jag smakat hittils har varit underbara! De finns och köpa lite varstans bla på 7eleven :)


Right next to the clouds

Fick en bild innan där man verkligen ser hur högt jag bor eftersom molnen till och med är under mig :) Det är verkligen fin utsikt från huset kan jag lova!


Hungrig som en björn

Sitter och tuggar på en seg råtta, mina favoritgodisar btw.. Fick en jättestor påse med godis av några mormor känner från sverige som ska låna ett rum här över natten, så nu har jag besök här igen, trevligt trevligt :) De åkte precis upp på fjället med mormor så ska göra mig nått att äta nu för är hungrig som en björn efter att ha jobbat hela dagen!


freeeshhh!

Kom precis ur duschen och nu luktar jag underbart efter mitt shampoo, JOICO "shine effect" jag ääälskar verkligen joico, har även stylingspray med samma märke, rekommenderar det verkligen! Nu är det nog dags för sängen, börjar tidigt imorrn igen.. men men, pengarna rullar in ;)  Natti natti <3


Godmorning!

Har precis ätit upp frukosten, äggröra, bacon och stekt potatis ;) Nu ska jag bara borsta tänderna och sätta upp håret och sen ta den nya cykeln till jobbet. Slutar sent idag och är inte hemma förän 22... och då är jag säkert så trött så jag lägger mig direkt, men vi får se, hade så bra!


söt bild, jagvet.. Har den fina GRÖNA arbetströjan på mig också ;)

Ny design

Ändrade designen lite, är inte heelt nöjd med bakrunden men det får gå så länge för nu orkar jag inte grejja mer med det, ska upp vid åtta imorrn och jobba så går nog och lägger mig nu, godnatt!

NYA HEADERN


GAMLA HEADERN

Vad tycks? Bättre eller sämre?

You're an angel..

Gjorde mig precis en latte och satte mig på altanen i min nya mysiga kofta, hääärligt!

Cykeln

Här är cykeln jag köpte! (den silvriga är den nya och den svarta är den gamla)

Ny cykel!

Nu är jag hemma efter en heldag i lillehammer, eller a, jag kom hem typ kl 6 men har inte suttit vid datan förens nu. Hittade iallfall en cykel, med 21 växlar denna gången och inte 3 som jag hade på den gamla haha, så nu kan jag förhoppningsvis komma upp lättare i backarna här! Köpte också en suupermysig kofta för 99 kr som jag bara var tvungen och köpa! Nu ska jag göra mig en kopp te eller kanske en latte.. hmm.. En vaniljlatte får det bli! Skriver mer om en stund, puss så länge!


Mys på altanen!

Kom precis in igen efter att ha suttit ute på grannens altan och druckit kaffe, jäger och ätit choklad, myyysigt! Mormor var här också, men åkte precis, ska strax gå och lägga mig för ska upp vid 10 imorrn och åka in till stan och köpa en ny cykel och lite annat, min cykel håller på och ge sig, haha, jag tror inte den tål att cykla med i dom här backarna som är här.. kedjan har redan hoppat två gånger.. Är föressten ledig imorrn så då blir det säkert många inlägg:)  Men godnatt då och sov så gott så hörs vi imorrn! puss!

Pizza!

Har precis kommit hem fråm en mysig pizza-lunch med pappa, bror, syster, morbror och mormor nere i stan. Men nu har de åkt hem till saknade sverige igen så nu är det bara jag och mormor här, fast hon åker snart till fjället där hon bor så nu blir jag själv igen, men jobbar ändå från 16-21 så det gör inget ;)


haha, kolla lars (morbrors) pizza bredvid min, han fick typ en XXL!


Flugsmällan i högsta hugg

Det är ganska många flugor som flyger in här, eftersom grannen har kossor. Och just nu springer Mathilda omkring med flugsmällan och ska döda alla flugor, haha så gullig, "pappa! titta jag döda en fluga" , så kommer hon med flugan i handen, hahaha!



Mot Hunderfossen!

Nu har felicia åkt till tågstationen.. Och vi andra har precis ätit lite korv med bröd och ska åka till parken, har fortfarande fribiljetter :) Jag ska bara va med där till fyra för då måste jag gå ner och öppna minigolfen! Nu ska jag fixa mig lite och sen åker vi, hade!


Jag och min älskade Mathilda imorse !

Dålig uppdatering..

Nu har det varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna, men har faktist inte haft tid! Pappa, lillebror och lillasyster kom hit i lördags kväll, och idag kom morbror hit också och felicia är fortfarande kvar så nu är det fullt hus här, haha, men imorgon åker felicia hem och de andra åker hem på onsdag och då blir jag ensam igen.. Men ska umgås så mycket som möjligt med dom nu när jag äntligen fått lite sällskap! Har jobbat hela lördagen och söndagen, och idag började jag jobba på ett nytt ställe! En minigolfbana med lite annat också, berättar om det en annan dag.. Igår hade vi det mysigt och grillade massa god mat och så blev det jordgubbar till efterätt! Nu sitter vi och käkar korv med bröd och ska strax sätta på en film och göra i ordning lite morot, gurka och dip! Hade bra!


Bild från igår :)

Gårdagen!

Godmorgon! hade inget internett igår så berättar ite snabbt om gårddagen nu.. Vi var ju i Parken där jag jobbar och där var vi ända tills stängning då vi gick på ett event med mitt jobb där de blöd på mat och annat skoj :) Hinner inte skriva mer nu, för måste cykla till jobbet! hade sålänge!!

Shopping!

Nu är vi hemma efter en heldags shopping i Lillehammer! Kommer ha världens träningsvärk i benen imorgon efter hur mycket vi gått idag!! Plus att vi sprang 3,5 km till busshållsplatsen där vi tog bussen till stan, haha!
Köpte en tub-topp, bh, underkläder, solglasögon och ett halsband :)








Mot Lillehammer!

Nu sitter vi på bussen mot lillehammer där vi ska shoppa loss i det underbara vädret!


Paus!

Vi har just nu tatt en paus i filmen, för att vi var så himla mätta och behövde lite frisk luft! passar på och blogga lite nu innan vi sätter oss igen ;)



Blir nog inget mer inlägg ikväll, så säger godnatt här! puss!

Never let me go

Nu har vi precis käkat upp vår oootroligt goda pesto-pasta med kyckling och vi är suupermätta! Fast nu ska vi äta ännu mer.. För jag köpte med muffins från bageriet vid jobbet tidigare idag som vi ska försöka trycka i oss nu tillsammans med en god vaniljlatte, haha ;) Vi ska även sätta på en film som felicia hade med sig "Never let me go" heter den! Hade så länge!!




Juli 12, 2011

Nu har äntligen min kära felicia kommit hit! Vi har precis käkat pizza, suupergott! Och nu ska vi gå ut och gå en liten promenad, sen ska vi väl ta oss en kopp kaffe och mysa lite framför tvn tror jag! Hade så bra sålänge! pööss!


bild från igår..

Snorre!

Ska strax lägga mig i sängen! Kom hem från jobbet runt åtta, sen dess har jag inte gjort nånting, käkat/datan/tvn typ.. HAHA juste! Det var en kille som hette Snorre i parken idag, stackarn.. hahah, fick hålla mig för skratt när han sa vad han hette, var tvungen och fråga flera gånger för trodde först att jag hörde fel.. hahah, snorre... hahah!
Imorgon kommer felicia hit föressten! Jag tror hon stannar en vecka, mysigt :) !



Godnatt! sov så gott.. <3

JUST NU !



Jobbar lite på brännan ;)

Solig morgon!

Godmorgon! Har precis käkat lite frukost och ska lägga mig ute på gräsmattan i det fina vädret som jag vakna upp till, ÄNTLIGEN lite sol! Nu kanske jag också kan bli lite brun under sommaren.. vilket aldrig brukar va nått problem för mig, men finns det ingen sol.. ja, då är det inte så lätt..


Nattjobb!

Nu är mormor här! Har sovmorgon imorgon och börjar inte förän halv tre, så ska följa med mormor på nattjobb på ett ålderdomshem i närheten, så vi båda får lite sällskap, kommer hem inatt nån gång och lägger mig! Ska ta med nått gott och smaska på och försöka hålla mig vaken ett tag där borta, får väl se hur länge jag orkar haha.. Jag kan aldrig hålla mig uppe särskilt sent, men till 2-3 orkar jag förhoppningsvis! ;)

Ni får ha en mysig kväll, som jag hoppas på att det blir för min del iallafall :)


Ensamt..

Har precis käkat klart en underbart god tacogratäng som jag gjorde förut, slängde ihop lite tacoköttfärs, pasta, fetaost, jalapenos, majs och tomater i ugnen och har gjorde väldigt mycket så att jag kan ta äta imorgon också, så slipper jag laga nått imorrn med ;) Hoppas att mormor kommer ner till mig en snabbis som hon sa att hon skulle gör igår.. för det blir så ensamt och tråkigt här så det skulle va trevligt med lite sällskap..



Ni får stå ut med mina kassa mobil bilder här på bloggen ett tag.. har ingen kamera tyvärr..

Pannkakskväll ;)

I tisdags efter jobbet var det "pannkakskväll" hos Saskia och Rebecka, så jag mötte upp Malin, Kajsa, Marie och Henrik efter jobbet så gick vi dit tillsammans. Det blev först crepe's (pannkakor med svampstuvning) till "middag" och sen våfflor till efterrätt och sedan amerikanska pannkakor med massor av olika tillbehör, allt var supergott och vi hade det jättetrevligt där hela kvällen, det måste göras om!


"amerikanska pannkakor"


"Hemma" igen

Nu är jag tillbaka i stugan där jag bor nu när jag är och jobbar i norge. Har varit kvar hos mormor uppe på fjället hela dagen idag, har varit jättemysigt! Vaknade runt 10 och åt frukost, sen satte vi oss ute i solen med cappouchino och bullar och hade det gött. Sen bestämde vi oss för att gå ut och gå lite på fjället så vi tog en sväng på tre timmar(!!) och kom tillbaka och gjorde lite mat! och nu sitter jag här själv igen och ska strax gå upp och lägga mig..  Ska bara ställa in några tidsinställda inlägg så det finns nått att läsa medans jag jobbar imorgon!
Godnatt!








Upp på fjället!

Kommer inte kunna uppdatera förens på lördag kväll för ska upp till mormor på fjället om en stund till alla får och getter och kor som går fritt där uppe, mysigt.. hade bra så länge!


Jobb i Norge!

Tänkte börja blogga lite igenunder några veckor iallafall, eftersom jag bor helt själv i en stuga i Norge. Anledningen till varför jag bor här är att jag har fått jobb på en park som ligger här, verkligen superkul! Om allt går som det ska så ska jag vara här ända till sjunde augusti!.. ooh shit, det är ju skiitläänge ;o! Men HELT ensam blir jag faktiskt inte för har mormor här som kommer och hälsar på ibland och om några dagar så kommer underbara felicia hit och håller mig sällskap ett tag :)

Nu måste jag cykla iväg till jobbet! uppdaterar sen om jag hinner!

Här är några bilder från parken! (jobbar bl.a på den bilbanan på första bilden!)






RSS 2.0