Yoga

Haha körde precis en timmes yogapass! Det var riktigt jobbigt... haha! Fick ju en yogaskiva i julas som jag inte hunnit använda än, så passade på idag ;)


Fredagsmys!

Har precis gjort lite cola, och några morotsstänger och en tzatziki, nu ska jag bara sätta på mig mjukisdressen och sätta mig framför tv:n och gotta mig! :)


Dagen!

Nu har jag glömt bort bloggen igen som vanligt... men men.. Ville bara berätta om dagen lite snabbt!
Vaknade upp imorse och packade ner bikini m.m och åkte till vattenpalatset, väldigt kul hade vi där haha! Efter nåfra timmar där åkte jag hem och mötte upp papi i ica och köpte lite frukost till imorn då jag ska på träningsläger i Borås. - Nu sitter jag vid datorn och snurrar runt bland bloggar och facebook ;)


En bild jag tog nyss med camen haha!


Skagentoast!

Hjälper just nu mamma att bli klar, hon ska snart ta flyget till stockholm. Hon ska dit och jobba eftersom det är sthlm fashion week denna vecka.. vill ocksåååå... Gjorde nyss en mumsig vaniljlatte och skagentoast föressten, blev jättegott :) 

- nu ska jag strax iväg och träna! sen blir det sängen för min del, är jättetrött...


perfect nails

Har precis gjort fransk manikyr på mig själv! Ska gå och lägga mig nu.. Bäst att vara pigg imorrn när jag har nationella i svenska ;)


Träning!

sticker iväg och tränar på plus med emma ! ;)


Gårdagen!

Skrev ju ingenting igår så jag får väl berätta om gårdagen nu! Jag och felcia vaknade upp hemma hos elin, så bestämde vi oss för att åka och sola. Där mötte vi sedan marlena och jennifer. Efter att vi solat drog vi till subwaaaay och käääkaaaa! heheh goootttt! Sedan åkte jag och felle vidare till mig för att sedan sova hemma hos felicia där vi käka semlor, dock ångrar jag att jag åt den där semlan... haha!

  
åh, vill testa ståsolarium.. eller nej blir det inte jobbigt att stå förresten?

Indie prick!

aahrrrrghh.... varför har jag fått en ful finne mellan ögonen..






Looong long time ago!

Haha nu har det gått en waay too lång tid sedan jag uppdaterade! Men det blir alltid så att jag glömmer bort bloggen.. Men nu ska jag återigen testa att uppdatera bloggen lite oftare! (får se hur länge detta håller..)


RSS 2.0