Movie Night

Nu ska jag cykla iväg till julia, jag tror vi åker in en sväng till stan och sedan ikväll/inatt blir det bio, twilight eclipse! jag lääängtar.. filmen börjar 00.01 tror jag så är hemma ganska sent. Gud vilket fint väder det har vart idag föressten, 28 grader i skuggan! sommar sommar sommar.. Har på mig kjol för första gången på flera år idag, köpte den på Zara igår när jag var i gbg med Julia och Jennifer.

Midsommar i kusten

MIDSOMMAREN I BILDER


Marsmellows...


Söndag

Idag har det vart en helt vanlig söndag för mig! Vaknade runt elva, kolla på film och käka frukost, legat i soffan läst tidningen, där det bara stod om brölloppet.. Eller det kanske var för att jag läste brölloppsdelen.. Haha! Och så har jag vart i affären, och gjort en cheesecake med mamma. Ska snart smaka om den blev goood :) Eller först ska jag grilla marsmellows i trädgården eller vad man säger..  altanen.. baksidan kanske? Jaja..
                                         PUSS       OCH        HÄJJ

 

Späck!

Ska på kommisarie späck nu med tjejerna!


Bad!

Nu cyklar jag och elin till sjölanda och badar och grillar med frida inga och maja! pusshej!


Förkyld..

Tack för dagen igår alla tjejer! Var i liseberg igår med Felicia Inga Elin Maja Frida och Johanna, Superkul hade vi!(Bilder kommer inom kort)
Nu ska jag ut med julia igen, vi har spelat kort ute i solen som vanligt, haha. Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Har blivit jätteförkyld så har egentligen ingen kust att hitta på något, men får se vad kvällen bjuder på.
Puss Puss

dagens: byxdress och stickad kofta, converse till det !

Nytt!!!

 

Amir aka Admir



HHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAH, TÄNK ER ATT AMIR ÄR ADO! 
- Bäst när han tar fram mössan hahaha!!

konstiga sanningar

   
Jag tycker om att blanda Cola och Fanta, supergott ju!


Jag gillar att ha räkost och korv på mackan (det måste va exakt dom sorterna, annars blääää)


Det är faktiskt gott med kanel på vaniljglassen


Jag tycker om att dricka filmjölk (hahaha ist för sked)

 
 Jag tycker det är gott med nötter i filen

- Haha! Har inte ni några konstiga vanor?

Igårkväll

Igår tillbringade jag kvällen med julia christopher daniel och chrille, det blev lite cider och chips, sen gick vi till en annan tjej där vi stanna en stund med lite roliga folk, sen gick jag julia och christopher hem och jag som gick med klackar hela vägen har fått skoskav nu -.-
(vill man va fin får man lida pin)
äntligen sommarlov!
 tack           för        kvällen!


Glad sommar!

Har jag precis ätit massor med jordgubbar grädde och kladdkaka, nu är det sommarlov :D Fick bra betyg, och när jag kom hem fick jag 500 kr och en resa till kanarieöarna !!!! Så nu har jag två resor att se fram emot i sommar, den 29 juli (tror jag det var) åker jag till Turkiet och den 18 augusti åker jag till Kanarieöarna wihoooo.
Tack så mycket mamma och pappa ni är BÄST.




Sprängning

Herregud vad dom spränger! Bakom mitt hus håller dom på att göra om vägen så dom spränger i berget. Det har dom gjort i några dagar nu och varje gång de spränger så skakar hela huset och jag blir lika rädd varje gång. T.ex imorse när jag kolla på tv så sprängde dom och jag var inte beredd så jag flög minst en meter upp när smällen kom och jag trodde fönterrutan skulle spricka så mycket som den skaka! Och hos våran granne som bor närmare sprängningen hade sakerna från bordet till och med ramlat ner i golvet, haha!


Avslutning imorgon!

Imorgon är det skolavslutning, det betyder betyg, sommarlov, grillning, cider, godis, jordgubbar och mys!
Ska inte 'klä upp' mig så värst, utan tänkte bara ha blommiga shorts vitt linne och heels ;) piffar upp med målade naglar och nått smycke. Idag ska jag bara passa min syster, och lägga mig tidigt, är jättetrött ..


Nattinatti..

Nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen med en chailatte, mums..


 

Nyklippt!


go'morgon

Nu ska jag cykla till skolan, sen åker jag till överby med julia för hon ska shoppa lite och jag shoppa ju igår så följer mest bara med som smakråd :P Vill bara bort här hemifrån där alla är magsjuka, bläääää...
-  Ha en bra dag!

Sunday shopping

Var i överby idag med mami, skulle köpa skor, hittade ett par snygga och bekväma skor på skopunkten för 99:- och ett par som jag lääänge velat ha från dinsko för 349:- Jag köpte även en svart jumpsuit från h&m för 99:-
billigt är bra!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och somna gott, hade'!




Fredagen i bilder


Första Juni

Underbart väder idag, och idag är det första sommardagen också, hoppas alla dagar blir som denna! Det är skitvarmt ute men ska inte klaga! Nu ska jag kanske ut med Marlena och Jennifer och steeka i solen och äta nått gott. Igår åt jag jordgubbar mums.. Visste ni att jordgubbar gör tänderna och ögonvitorna vitare, det är sant. funderar på att köpa jordgubbar nu, 25 kronor på torget haha, billigt ;)
- Älskar sommaren , bada, sola, varmt, glass, jordgubbar.. bara några dagar kvar till sommarlov.


RSS 2.0