Bye bye!!

Nu sticker vi till TURKIET! Ses om en vecka..

haha ursäkta bilden men hinner inte ta nån mer! pusspuss!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hallojj!

Denna låt kommer verkligen spelas i mina lurar under resan ;)


- Lyssna och njut medans jag käkar min favoriträtt mmmmumma!


Lääääänge sen!

Har helt glömt bort bloggen nu under sommaren! Men vill bara säga att jag lever och att jag sticker till turkiet nu på fredag natt men Caroline! Har precis laddat ipoden med sköna låtar och ska börja packa väskan nu! Längtar...
Dom säger ju att svenska sommaren är över nu så känn er extra avundsjuka när jag ligger och steker nästa vecka medans ni tittar ut genom fönstret på regnet, mohaha..

Sist gång jag var i Turkiet, 2007 tror jag det var hahah!




HAHAHAHAAH KOLLA KEPAN!


Pärlor

När man var liten så pärlade man armband med 45 olika färger och 30 olika figurer, men nu när man är stor blir arbanden faktist fina när man pärlar dom ju. Jag och julia hade tråkigt igår kväll/natt så vi satt och pärla på hennes golv som om vi var 6 år igen och gapskratta åt minsta lilla grej, övertrötta!

Vill in till stan...

Hejhå! Sitter och väntar på att elin ska bestämma om hon ska åka ivåg eller inte.. Om hon inte ska så ska jag dra med henne till stan. Måste köpa en tröja som jag blev kär i igår och svart nagelack. Annars vet jag inte vad jag hittar på idag det får vi se! puuussshäääääj

Ut i solen

Nu ska jag ut i det varma vädret! puss hej


1/7-2010

Haaallöööw! Vaknade upp hos elin idag, somnade där igår efter filmkväll med hon och frida, det blev först en skräckis(namn??), sen drama(Allt för min syster) och sist komedi(Farsan) ;) Och idag har jag vart i överby och käkat på donken och sen har jag hjälpt till att måla om förådet på baksidan. Nu blir det tv och lite gott att äta!! :)
PUSS PUSS

Fick en tröja igår också från selected five.


RSS 2.0