cruising

Var i göteborg med min kusin (carro) igår och shoppa, det blev bara ett par söta shorts och nagellack för min del.. Och igår kväll var det cruising. Jag och Carro cyklade in till stan runt nio och där var det fullt med bilar och fulla folk, skitkul hade vi! Och åkte raggarbil gjorde vi också såklart ;)



Ny design!

Nu har jag gjort om i bloggen som ni ser! Vad tycks?

Dags att börja träna!

Vaknade kl 6 idag och åkte in till vårdcentralen. Tog spruta mot TBE, så nu gör min arm ont.. det blir en till spruta om 4 veckor och sedan en igen om ett år. Ska börja springa nu, eller försöka iallafall.. Sprang ju ett varv i slingan igår och ska springa idag igen, fast två varv idag. Har ju uppehåll i boxningen nu så får träna på egen hand under sommaren! I skolan gjorde vi tjejer en överaskning till vår lärare för att han alltid bjuder oss på massa saker, vi köpte rulltårta och dricka och så hade vi arabiskt kaffe till honom (som han alltid tjatar om) hahhaha! vad snälla vi är (a).

Nu ska jag ut i spåret, kram(svett)kram!


love u sister

HAHA KASS HUMOR!


grillning, vattenpipa, piercing, SOMMAR!

Nu har jag som vanligt inte uppdaterat på länge och nu är det faktiskt för att det vart så himla fint väder! De två senaste dagarna har vart underbara, i fredags var det girlsnight hos frida, i lördags grillning och vattenpipa med tjejerna! och igår tog jag faktiskt smiley igen, hade det förra sommaren också. nu ska jag fixa mig lite och gå ut i solen!
pusshej


Photos

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan gå på mötet. Under tiden har jag tatt lite kort, käkat, kollat tv, och suttit vid datan. Tänkte cykla till affären och köpa vitamin well nu, jag tycker den är supergod och så är den ju full med vitaminer, och den sorten jag gillar (vitamin well care) gör så att hud och hår mår bra ;) 



slääääng kyss till er, smack!


sommmarväder!

godmorgon! ska till skolan nu, har bara två lektioner idag så kommer snart hem igen. Idag ska jag inte göra nånting förutom att jag ska på möte 17.30.. Är jättesugen på jordgubbar..älskar det fina vädret som kommit nu!
sommar sommmar sommmar sommar!
Ni får ha det bra puss puss

dagens outfit! vitt oversizelinne rut m fl, jeansskjorta vila, tights lindex.

Filminspelning

Nu ska jag till skolan, vi ska spela in våa filmer som vi skrivit i svenskan. Haha! våran kommer säkert bli hur kass som helst, men jag vi kommer ha hur kul som helst när vi spelar in! Skriver efter skolan om hur det gick!
puss puss




Nattinatti

Nu ska jag strax lägga mig i sängen och somna till nått kasst tv program. Var och solade förut med jennifer eftersom det aldrig blev nån solning igår. Solade typ 20min och såg ingen skillnad... Min fula bikinirand syntes fortfarande lika mycket -.-
Ska försöka hitta ett sommarjobb imorrn tror jag, jag är väääldigt sent ute men kanske hittar nått!
- Ska ni sommarjobba nånstans? :)




Film!

Ja idag har man dansat till tunisiska låtar, provat utklädninskläder, klätt ut emma till troll och ja det man brukar göra helt enkelt! Haha, ne men niorna har spexfoto imorrn så vi försökte hitta nått till emma.. Imorgon kan jag lova att ni ser ett troll i skolan :) Nu ska jag gör nått gott att äta och så ska jag och mamma kolla på Twilight som vi köpte igår (hon har inte sett den än). 


 
- längtar tills eclipse kommer ut !!!!!!!!!!!!!


Shopping shopping..

Sorry för den dåliga uppdateringen men har bara inte orkat skriva, och min data har krånglat..
När vi kom tillbaka från danmark i onsdags så gick vi runt lite i nordstan, köpte lite saker. Och i torsdags var jag i överby med julia och köpte massor. Och i fredags var jag och Felicia i Götborg, och då köpte jag ännu mer, så det har blivit ganska mycket shopping de tre senaste dagarna, så nu är jag pank... haha!
Idag ska jag åka in till stan med emma och sola (vill få bort de fula bikini märkena). Skriver ikväll, puss!

Bilder på allt jag köpt, det fick bli mobilbilder för hade inte tillgång till kamera..

Vi gick förbi mammas jobb och kollade på några prover i gbg, köpte detta


Detta är från H&M


Tights med prickar från Lindex


Linne från GinaTricot


Detta är från Monki.



Linne från Rut m.fl.
 
 
Leggings från BikBok


Ring från kappahl


Danmark!

Har inte bilderna från tunisies på denna datorn, så ni får se dom nån annan dag under veckan! Har precis skrivit klart en uppsats om danmark som jag ska redovis imorrn på danmarksbåten, tjejerna i klassen åker till danmark imorrn. Det ska bli jättekul!
Så eftersom att jag ska upp runt 5 imorrn så ska jag duscha och lägga mig snart..
- Ni får ha det bra imorrn i skolan/på jobbet medans jag har kul på båten ;)

Back in sweden...

Ville bara säga att jag lever! Ska börja uppdatera som vanligt under veckan. Ska strax lägga mig och sova.. imorrn ska vi springa "syltemaran" i skolan, får väl se om jag lyckas ;)
- Laddar upp bilder från tunisien imorrn

GODNATT!

 

RSS 2.0